Encell logotype

Vi vill prata med dig på LinkedIn!

Finns du på LinkedIn? Det gör vi också, där vill vi bidra till – och lyssna på – samtalet om livslångt lärande. Hoppas att vi ses!

I flödet på LinkedIn snackas det mycket kompetensutveckling, livslångt lärande, arbetsmarknad och karriär. Det kan vi! Men vi vill också lyfta in andra värden av det livslånga lärandet i samtalet, som främjar individens egen utveckling även om det kanske inte vid första anblicken rör arbetslivet. Följ oss gärna där, och ge din syn på saken! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Nyhetsflödet

Här på hemsidan publicerar vi en nyhet om dagen. Det kan vara allt från nya forskningsresultat, information om en kommande konferens eller ett intressant projekt som är värt att lyftas. Oftast från Sverige, ibland från Norden och någon gång från övriga världen. Du kan få den dagliga nyheten direkt i din inkorg, genom att prenumerera här nedanför.


Månadsbrevet

En gång i månaden skickar vi ut ett matigt nyhetsbrev, med forskarintervjuer, nedslag ute i verksamheter och annat som är på gång. Varje månadsbrev har ett tema, nu i veckan kommer det till exempel ett månadsbrev som handlar om vuxenutbildning, i oktober fokuserar vi på studieförbund och i november blir det lärande i arbetslivet. Om du vill ha en uppdatering om livslångt lärande i din inkorg en gång per månad, anmäl dig till månadsbrevet här nedanför.

Jag vill prenumerera på månadsbrevet

* indicates required
E-postadress


Facebook

Vi finns såklart på Facebook. Där hamnar både våra dagliga nyheter och artiklarna från vårt månadsbrev, och ibland något annat. Här händer det något dagligen, men vi nöjer oss oftast med en sak per dag. Följ oss på Facebook om det är en arena du gillar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!


Youtube

På vår Youtubekanal samlar vi intressanta klipp inom fältet vuxnas och livslångt lärande. Allt från längre föreläsningar till korta forskningspresentationer eller inspelade samtal. Här kommer inslagen lite mer sällan, men de är definitivt värda att vänta på. Använd det gärna som en kunskapsbank, eller kanske för en studiecirkel på jobbet? Om du följer vår Youtubekanal livslangtlarande Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så missar du inget.


Twitter

För dig som gillar ett snabbt och kontinuerligt flöde är ju Twitter grejen. Där finns vi, och där lägger vi ut och retweetar flera inlägg per dag. Sök gärna upp oss där Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., och tipsa oss om du har något spännande på gång!


Hemsidan

Icke att förglömma - encell.se. Kikar du in på vår förstasida regelbundet så ser du både det dagliga nyhetsflödet, nyaste inläggen på Twitter och forskningsmiljöns senaste publikationer. Som tre önskningar i en.

 

2023-02-22