Samverkan

Samarbeta med Jönköping University

Samverkan med det omgivande samhället och näringslivet är en av ledstjärnorna för verksamhet och strategisk utveckling vid Jönköping University. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och organisationer.

Samarbete kan ske med studenter eller forskare, inom kurser för specifika målgrupper, nätverk och mycket mer. Samverkan sker via fackhögskolorna, läs mer om respektive erbjudande nedan:

 

Annonsera till Studenter

Som företag har du, som tidigare, möjlighet att annonsera till Jönköping Universitys studenter helt gratis. Nedan hittar du en manual för hur du skapar en företagsprofil och hur du skapar din annons i vår jobbportal Job Teaser.

För dig som vill samverka med forksare så hittar du mer information här Samverka med forskare >

science-towers

Science Park Towers i Jönköping

Vägg i vägg med Jönköping University ligger Science Park Towers. En mötesplats och innovationsarena för dagens och morgondagens entreprenörer och nya företag i regionen.

Som delägare i Science Park är Jönköping University en aktiv del i att utveckla, inspirera och samverka med både små och stora aktörer i regionens privata näringsliv.

Besök www.sciencepark.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

event-media-image

Event & konferenser

Vi jobbar för att skapa kreativa mötesplatser och hjälper er med allt som behövs inför konferenser och evenemang.

jth-student-walking

Bli kontaktfamilj

Som kontaktfamilj träffar du en internationell student för fika, promenader eller utflykter. Träna din engelska och lära känna en annan kultur, samtidigt som du delar med dig av din egen!

ju-panorama-overview

Kompetensförsörjning i regionen

Genom projektet J-ACT samverkar JU, länets kommuner och arbetsgivare med att säkra kompetensförsörjning för Jönköpings län. Läs mer om projektet och hur du kan bidra!

Kompetens - Attraktivitet - Trivsel