Rejlers Sverige AB

Rejlers är en av Nordens ledande teknikkonsulter. Med vår vision “Home of the learning minds” som riktmärke, skapar vi en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt.

Lärandet är vår viktigaste tillgång. Rejlers är en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. I teknikens framkant hjälper vi våra kunder att hitta rätt väg i en hållbar riktning mot ett fossilfritt samhälle. Vi ger proaktiva råd och ryggar aldrig för stora utmaningar eller för att själva utmana och ifrågasätta.

Med processer och system för lärande utforskar och utvecklas vi ständigt. Vår öppna, kollegiala kultur gör att kunskap överförs kolleger emellan, oavsett vilket land de sitter i eller vilket område de arbetar inom. Varje medarbetare är en kunskapskälla och alla lär sig – varje dag.

Vi attraherar ambitiösa talanger, såväl nya som mer etablerade, och vi bygger branschens mest dynamiska nätverk i partnerskap som präglas av mångfald och nytänkande. Framtiden kommer för alla. Möt den tillsammans med företaget där man ständigt lär sig:

REJLERS - HOME OF THE LEARNING MINDS!

Du som student är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av vad vi gör.

Följ länken till våra sidor för studenter: STUDENTER | REJLERS.

Har du en idé för ditt examensarbete eller söker du praktik se länk:
EXAMENSARBETE OCH PRAKTIK - REJLERS SWEDEN

Under Karriärum har du möjlighet att prata med oss om ingenjörstjänster gällande produkt- och maskinutveckling, inbyggda system, hård- och mjukvaruutveckling, elkraft, energiomställning, samhällsbyggande mot en hållbar framtid etc.

Vi berättar om Rejlers verksamhet, och om hur det är att vara konsult hos oss.
I dialog diskuterar vi vad vi letar efter i vår tillväxt och vad vi har att erbjuda.

Kom och häng med oss under Karriärum!

2021-11-09