Etteplan

Etteplan är ett snabbt växande och utvecklande konsultbolag som specialiserat sig på att driva större projekt åt sina kunder inom konstruktion, mjukvara och tekniska dokumentationslösningar. Vi tror att lösningen av morgondagens utmaningar kommer att kräva ett annat, mer strukturerat och fokuserat tillvägagångssätt. Vi har flera områden där vi är specialister och tillhandahåller unik teknisk expertis och serviceprodukter som täcker hela produktens livscykel.

I Jönköping har vi över 40 konsulter, tillsammans har vi över 200 års erfarenhet.

Vi söker studenter som är intresserade av att utvecklas tillsammans med vår erfarenhet. Du som student studerar Maskinteknik, Elektronik, Inbyggda system eller Mjukvaruutveckling. Inom samma områden så erbjuder vi praktikplatser, examensarbeten och extraarbete med olika längd och olika krav, kopplat till våra kundprojekt.

Under Karriärum har du möjlighet att prata med oss om hur det är att jobba som konsult, driva stora kundprojekt eller att utvecklas som människa. Har du en idé för praktik eller examensarbete och tror att vi kan ha nytta av det så skicka ett förslag till kim.larsson@etteplan.com. Vi har annars en mängd spännande idéer, där du kan växa.

Vill du veta mer om oss, vilka vi är och vad vi arbetar med så finns på www.etteplan.com.

2021-11-06