Randstad Engineering

Randstad Engineering är specialiserade inom kompetensområdet teknik och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning.

Vi arbetar med både seniora och juniora ingenjörskompetenser och erbjuder en bredd av olika uppdrag hos spännande företag i olika branscher. Med en trygg anställning och stöttande konsultchefer hjälper vi dig till nästa utmaning, gång på gång, och ser till att du får den kompetensutveckling som just du söker. Att jobba som konsult med möjligheten att få erfarenhet från olika företag och branscher är inte bara roligt och utmanande, det är också är ett oslagbart sätt att bygga ett starkt CV och bli eftertraktad i industrin. Vi är kunniga inom branschen och har ett stort nätverk. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Vill du ha en spännande, utvecklande karriär som teknik-konsult? Är du intresserad av vad det finns för möjligheter hos oss framöver? Vill du få en uppdatering om läget för teknikbranschen? År du nyfiken att diskutera do´s and dont´s i en ansökningsprocess? Då tycker jag att du ska komma förbi vår monter och prata med oss. Emma, Rekryteringskonsult/konsultchef och Maria, affärsomårdeschef, kommer att finnas på plats på Karriärrum och vi berättar gärna mer.

Du får gärna ta en titt på vår hemsida, där du kan läsa mer om oss:

https://www.randstad.se/randstadengineering/

Följ oss gärna på:

https://www.linkedin.com/company/randstad-engineering-sweden/

Vi ses på Karriärum!

2021-11-05