Combitech

Combitech är ett teknikkonsultföretag med kontor över hela Sverige. Nu söker vi NFK-studenter från Inbyggda System och Produktutveckling och Design. (För examensarbete, se kontakt längre ner.)

Under en NFK hos oss sätts man i ett tvärfunktionellt team uppbyggt av studenter som tillsammans ska genomföra ett projekt från början till slut. Tidigare projekt har varit bland annat Bondbil, BB8-robot, Drönare, och Mars Rover. Kommande NFK-22 så ska vi bygga en robotarm som ska kunna skriva ord på papper som skickas från en app. Där kommer produktutvecklare behövas för att göra en hållbar och fungerande design, och studenter från inbyggda system för att bygga ihop all hårdvara och programmera den samt bygga upp en smartphone-/PC-applikation att kunna styra armen med.

NFK genomförs med ett agilt arbetssätt där vi kommer att jobba i Scrum och ni kommer att få stöttning från utvecklare som sitter på kontoret. Kom gärna och prata med oss på Karriärum, så kan ni få en bättre bild av hur NFK hos oss går till, och vi kan få en bild av vem du är. Hoppas att vi ses då!

En av tankarna med NFK hos oss är att man öppnar möjligheten för både examensarbete och sedan fortsatt anställning, en väg som flera studenter väljer att gå. För att läsa mer om Combitech och hur det är att jobba hos oss, gå in på https://combitech.se/din-karriar/.

För att söka NFK, skicka in CV och personligt brev till studentgruppen@combitech.se.
Vid frågor om examensarbete, kontakta studentgruppen@combitech.se.

2021-11-04