NPB Automation AB

Vad kul att du är nyfiken på oss. NPB är nyfikna på sådana som dig också!

Vi är ett framgångsrikt automationsföretag med specialistkompetens och har hela världen som marknad! Vidare är vi stolta över våra eftertraktade produkter och kompetenta medarbetare. För att fortsätta vår resa behöver vi passionerade personer i vår verksamhet som vill vara med och fortsätta att utveckla oss. En viktig del av vår framtid är kontakten med er studenter!

Har du en idé gällande ett examensarbete som kan passa oss? Eller vill du veta mer om våra JobTeaser-annonser? Kolla här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med teknikintresserade lagspelare som vill hjälpa oss att fortsätta utveckla, tillverka och sälja maskiner i världsklass till den globala förpackningsindustrin! Om du brinner för automation, konstruktion, programmering, maskinteknik eller närliggande områden så vill vi gärna veta mer om dig.

Kontakta HR på jennie.meier@npb.se för att ta en första dialog med oss!

På vår hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om vad vi brinner för och på JobTeaser Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finner du en presentation av oss. Vem vet? Vi kanske blir dina framtida kollegor?

Vi ser fram emot att träffa dig på Karriärum!

2021-10-28