Volvo Powertrain Production

Powertrain Production i Skövde tillhör Volvo Group Truck Operations och är en verksamhet med anor från mitten av 1800-talet, som idag kan visa upp en produktionsanläggning i världsklass. I Skövde tillverkas motorer och motorkomponenter till AB Volvos globala industrisystem. Med hög datoriserings-och automatiseringsgrad inom såväl gjutning som bearbetning, montering och logistik skapar vi morgondagens energieffektiva motorer och bidrar till Volvos vision- att vara världens mest eftertraktade och framgångsrika leverantör av transportlösningar.

Teknikfunktionen i Skövde består av ca 200 ingenjörer uppdelade på produktionsteknik, projektledare/beredare samt ett antal specialister. Vårt uppdrag är att säkerställa grundskick och utveckla egen och befintliga produktionsavdelningar, implementera produkt och industriprojekt samt driva teknologiutveckling. Teknikorganisationen inom Skövde plant är den största inom de tillverkande enheterna på AB Volvo och innefattar medarbetare som stöttar hela Skövdes organisation inom samtliga verksamheter.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med dagens såväl som morgondagens produkter och tillverkningsprocesser, har viljan och nyfikenheten att ta oss framåt och vill vara en del i vår förändringsresa.

Under Karriärum har du möjlighet att prata med oss om teknologiområde montering, gjutning, bearbetning och logistik. Vi kan tyvärr inte ha representanter från alla områden på plats men vill du prata med oss om andra saker så når du oss på: emelie.kronberg@volvo.com.

Vill du veta mer om oss, vilka vi är och vad vi arbetar med så finns vi på volvogroup.se, där ligger även våra annonser kring exjobb och lediga tjänster ute.

2021-10-28