OM SKOLCHEFSINSTITUTET

Skolchefsinstitutet finns vid Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping. Institutet vänder sig till dem som är ledare för rektorer och förskolechefer i offentlig eller privat verksamhet och har som yttersta syfte att stärka dem i sitt ledarskap.

Skolchefsinstitutet kommer att erbjuda forskning och utbildning som grundar sig i ett interaktivt förhållningssätt där vi tillsammans arbetar med både individens ledarskap och verksamhetsutveckling.

SEMINARIUM

Den 30 nov – 1 dec håller Skolchefsinstitutet nästa workshop för skolchefer. Vi träffas från lunch till lunch på Jönköping University och under dessa dagar erbjuds föreläsningar och workshop för ledarskaps- och verksamhetsutveckling.

Du får alltså en möjlighet att både fortbilda dig och delta i den gemensamma kunskapsutvecklingen kring skolchefers arbete. Anmäl dig till seminariet här.

NYHETER


SKOLCHEFSINSTITUTET PÅ FACEBOOK

SKOLLEDARSKAP PÅ TWITTER

  • RT @RektorJohan: Livet var enklare förr. #schemaläggning #skolledare #normalplanförundervisningenifolkskolorochsmåskolor1878 https://t.co/Y…
  • Regering och riksdag inför programmering i grundskolan! – Detta innebär ett måste att erbjuda bra kompetensutveckl… https://t.co/srbkMqn581
  • Efter 1 år som skolledare reflekterar j över hur lite tid jag arb som ped led o hur mycket som Adm #skolledare