2011-08-10

Nya ansikten

Efter sommar och semester har Jönköping Academy utökats med några nya (och gamla) ansikten:

Tony Andersson har arbetat som forskare och forskningshandläggare på Jönköping Academy sedan våren 2011. Tony som disputerade 2003 har en bakgrund som biolog och forskare inom biomedicin. De senaste åren har han arbetat inom Landstinget i Kronoberg med utbildning och samordning. Tony arbetar som forskare 40% inom ramen för QUASER-projektet och som forskningshandläggare sin övriga tid hos oss.

Tony når du på mobil 070-254 63 60 eller e-post tony.andersson(at)hhj.hj.se

Isabella Ashtar Michael är utbildad ekonom och har också juridiska kunskaper från en rad olika lärosäten. Hon har tidigare arbetat med ekonomi, projektuppföljning och administration vid bland annat Husqvarna-koncernen. Isabella talar flera språk och är sedan augusti 2011 anlitad av Hälsohögskolan som ekonom. 50% av sin tid arbetar hon med ekonomi och administration vid Jönköping Academy.

Isabella når du på telefon 036-10 13 27 eller e-post isabella.ashtar michael(at)hhj.hj.se

Lisa Andersson som är informatör, är tillbaka från sin föräldraledighet. Lisa har tidigare arbetat med kommunikation och administration vid Jönköping Academy, men kommer fortsättningsvis att arbeta deltid (50%) med kommunikationsfrågor. Övrig tid arbetar hon som informatör vid Regionförbundets FoU-enhet FoUrum.

Lisa når du på telefon 036-10 13 15, mobil 0708-19 95 71 eller e-post lisa.andersson(at)hhj.hj.se

Tony Andersson, Isabella Ashtar Michael och Lisa Andersson är nya på Jönköping Academy efter sommaren.

Share this: