Arena for co-production

Arena for co-production

Centre for Co-production bjuder in till en ny mötesplats för kunskap- och erfarenhetsutbyte kring co-production inom hälsa och välfärd. Välkommen till ett webinar med kreativa dialoger och en bredd av perspektiv. 22 oktober kl 10-15.

Dagens program
Efter en kort inledning där representanter från olika partnerorganisationer hälsat välkommen, presenterar vi Centre for Co-production och flera av de projekt som nu är på gång här. Vi berättar bland annat om en ny kurs i co-production (7,5 hp), en omfattande litteraturstudie i ämnet samt ett spännande innovationsarbete tillsammans med företag. Du kommer också får en inblick i tankarna bakom projektet Vad är bäst för Esther och vårt Samskapa-program som borrar djupare i frågor kring samskapande processer.

Strax före lunch berättar professorerna Julie Johnson, Paul Batalden och Glenn Robert om teoretiska och praktiska perspektiv på co-production och co-design. Detta pass blir på engelska, men kommer innehålla ”Swedish moments”, då vi summerar på svenska.

Vi har en lunchpaus mellan 12-13 och efter lunch fortsätter vi duka upp smörgåsbordet av många goda co-productionarbeten. Här delar våra samverkanspartners inom Region Jönköping län, samt Bräcke diakoni och Origo Resurs, med sig av erfarenheter från sina satsningar.

Vår förhoppning är att mötesplatsen Arena for co-production kommer bli ett årligt arrangemang. I slutet av webinariet vill vi gärna ha era synpunkter på vad ni önskar lära mer om under Arena 2021.

Välkommen till en dag av kunskap- och erfarenhetsutbyte kring co-production inom hälsa och välfärd. Vi utlovar en dag med många olika perspektiv och hoppas att du går härifrån med mycket inspiration och värdefulla tips för fortsatt arbete.

Se inbjudan >>PDF (pdf, 147.6 kB)

Observera att anmälan inte är bindande, men vi är tacksamma om ev avbokningar görs senast 20 oktober.