Forskare och praktiker samtalar vid flödestavla

Tillsammans med Dartmouth Institute i USA har vi byggt upp ett nytt, praktiknära magister- och masterprogram inom kvalitetsförbättring och ledarskap. Hela idén med programmet är att erbjuda en tät koppling mellan teori och praktik.


Forskare samtalar vid en bild av processflöde

Jönköping Academy har en interaktiv forskningsansats - dvs vi återkopplar till verksamheterna så att forskningen direkt kan bidra till förändringar och förbättringar.

Läs mer om aktuella projekt!

Nyheter

Nyheter

Kalendarium

Nyhetsarkiv Visa kalendariet
 • Uppdragsforskning inom sexuell hälsa
  Kristina Areskoug Josefsson, Jönköping Academy for improvement of health and welfare, och Malin Lindroth, Avdelningen för omvårdnad, har fått forskningsanslag på drygt en miljon kronor från Folkhälsomyndigheten för att bedriva uppdragsforskning inom området sexuell hälsa under 2016.
  2016-02-11
 • Unik utbildning för chefer, ledare och nyckelpersoner
  Nu finns chansen att söka till Advanced Training Program (ATP), som har som målsättning att i grunden utveckla förutsättningarna för modern klinisk förändringsledning och systematiskt utvecklingsarbete i hälso- och sjukvården och omsorgen. Sista ansökningsdag är 14 december.
  2015-12-03
 • Personligt om internationell forskningspresentation
  När The Academy for Healthcare Improvement höll sitt Annual Meeting nyligen, var Jönköping Academys Johan Thor där och presenterade sin fellowshipforskning om nyttiggörande av kvalitetsregister med hjälp av kvalitetsteori. Läs hans egen berättelse.
  2015-11-19