Forskare och praktiker samtalar vid flödestavla

Tillsammans med Dartmouth Institute i USA har vi byggt upp ett nytt, praktiknära magister- och masterprogram inom kvalitetsförbättring och ledarskap. Hela idén med programmet är att erbjuda en tät koppling mellan teori och praktik.


Forskare samtalar vid en bild av processflöde

Jönköping Academy har en interaktiv forskningsansats - dvs vi återkopplar till verksamheterna så att forskningen direkt kan bidra till förändringar och förbättringar.

Läs mer om aktuella projekt!

Nyheter

Nyheter

Kalendarium

Nyhetsarkiv Visa kalendariet
 • Jönköping visar den digitala vägen till bättre vård
  Vilket är det bästa sättet att låta så många som möjligt ta del av en pedagogisk satsning? Svar: att göra den digital och kostnadsfri. Det är den nya MOOC:en ”Improvement FUNdamentals".
  2015-03-11
 • Ny studie om förbättringsarbete
  Johan Thor, Vinnvård Fellow of Improvement Science på Jönköping Acedemy är medförfattare på en nyligen publicerad studie av förbättringsarbetet i hälso- och sjukvården i Jönköpings län. Titeln är Sustaining improvement? The 20-year Jönköping quality improvement program revisited.
  2015-02-25
 • Vårdialog 2015 ”Att knyta kvalitetsband”
  Välkommen att delta i en dialog om hur framtidens medarbetare utbildas och tränas i kvalitet och förbättringskunskap. Vårdialogen genomförs i
  samverkan mellan Högskolan i Jönköping, Region Jönköpings län och kommunerna i länet.

  2015-02-25